top of page

Moja zgodba

Že od malih nog pa me je zanimala kozmetika, šminke in modni trendi. 

Sem zelo svetle polti in ljudje so mi govorili, da sem “bleda kot stena”. Nekajkrat sem se še namensko posončila, vendar me je koža pekla, takoj sem postala rdeča in nikolI nisem porjavela.

 

Vse se je začelo pred desetimi leti, ko sem imela maturantski ples. Vsa dekleta so vedno želela biti lepo zagorela za posebne priložnosti. Takrat so še bili populani solariji v zimskih časih. Jaz pa sem imela pigmentne madeže in se nisem smela niti poleti niti pozimi izpostavljati soncu, še manj pa solarijem.  Po televiziji sem opazila, da obstaja v tujini “naprava”, s pomočjo katere dobiš rjavo polt na zdrav način. Preverila sem ponudbo v Sloveniji in ugotovila, da to pri nas ni poznano.

 

Pri svojh 21 letih sem začela z “barvanjem” prijateljic in družine. Kmalu se je v našem kraju razvedelo za mojo storitev. Da sem strankam lahko ponudila kvalitetno storitev sem šla. Študirat kozmetiko in opravila številne tečaje v tujini. Po nekaj letih sem začela tudi v drugih mestih po Sloveniji. Opogumila sem se za svojo podjetniško pot leta 2020 in pustila službo. Povpraševanje je rastlo, strank pa nisem sama zmogla več sprejemati. Pustila sem službo, za tem pa šok. 

Po enem mesecu se je začel Covid. Stanke so me klicale in predlgale, da začnem z izdelki. Poznana sem po visoki kvaliteti in moje storitve nikoli niso razočarale. Ustvarila sem svoj prvi produkt za domačo uporabo. V istem letu jih je sledilo še nekaj. Zelo pa sem bila počaščena, saj sem razvila svoj piling z Afrodito Professional. To mi je še vedno velik ponos. Sedaj imam več lokacij, svoj salon in lastne barve za spray tan. Začela sem z tečaji za druge salone. 

Alin Anaija

dipl. Ekonomistka, Kozmetičarka

Ustanoviteljica Renew 

 

pena paket b3.jpg
edited2-16.jpg

© 2020 Renew Proudly created by Alin Anaija

bottom of page