BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 55€

O meni

V najstniških letih nisem mogla doseči "posončenega" videza, ki so ga brez truda imele moje prijateljice. Sem zelo svetle polti in vedno, ko sem bila na soncu, se mi je pojavila alergija, koža pa je bila rdeča in opečena. Kasneje sem spoznala, kako škodljivo je sonce za mojo kožo in sprejela svojo bledo polt ter se osredotočila na zdravje kože, namesto da bi jo poskušala spremeniti.

Zelo sem se posvetila raziskovanju kozmetičnih izdelkov in negi kože, saj imam občutljivo kožo. Med iskanjem produktov za nego kože sem naletela na spray tan. Veliko zgodb sem slišala o oranžnih in lisastih rezultatih, vendar sem tvegala in se naročila na termin. Na moje presenečenje je bil rezultat fantastičen! Moja koža je bila videti naravno porjavela in zdrava. Počutila sem se bolj samozavestno kot kdaj koli prej. Od tistega dne naprej sem redno hodila na teniranje telesa za posebne priložnosti. Ustvarila sem račun na družabnem omrežju, kjer sem svoje trike delila z drugimi, ki imajo podobno »problematično« kožo in zelo svetel podton. Hkrati pa sem imela sanje o ustanovitvi lastnega podjetja. Želela sem si delati zase, ter najti nekaj, kar me veseli.

V spray tanu sem videla možnost, da pomagam tudi drugim. Spodbujala sem bolj zdravo alternativo tradicionalnim metodam sončenja. Zaljubila sem se v to inovacijo in začela raziskovati vse, kar sem našla o spray tanu. Želela sem izvedeti vse informacije in trike za ustvarjanje popolne porjavelosti, saj v Sloveniji te metode porjavitve niso poznali. Po usposabljanju z najboljšimi imeni v industriji teniranja telesa sem sama začela tržiti storitev. Po pridobitvi certifikata sem začela delati v majhnem obsegu, vendar pa se je glas širil od ust do ust. Odzivi zadovoljnih strank na »novo zagorelo kožo«, je bila vsa motivacija, ki sem jo potrebovala.

Sedaj, deset let po tem, ko sem prvič poskusila spray tan, lahko s ponosom rečem, da je moje podjetje pomagalo neštetim ženskam, da se počutijo bolj samozavestne in lepe. Svoj prvi salon sem najela pri 20 letih v Celju. Še naprej sem se učila in izboljševala svoje tehnike z 
obiskovanjem izobraževanj in delavnic v tujini. Pri 26 letih sem dobila tudi diplomi iz ekonomije in kozmetike. Ob salonu sem imela še sve službi, ki sem jih pustila in se povetila samo spray tanu. Prišel je tudi čas za širitev ekipe. Iskala sem ljudi, ki so delili mojo strast do pomoči drugim in imeli enako delovno etiko kot jaz. Z rastjo moje ekipe se je širil tudi naš doseg po Sloveniji. Razširili smo storitve in začeli ponujati delavnice za salone. Potem pa se je zgodil šok. Imeli smo najetih 12 različnih lokacij po Sloveniji in smo morali vse salone v času sezone zapreti, ker se je začel Covid. Kljub izzivom smo nadaljevali z inovacijami in prilagajanjem trgu. Začeli smo z razvojem lastnih izdelkov in sama sem izdelala spletno trgovino www.renew.si.

Povpraševanje po izdelkih je postalo večje kot kadar koli prej. Ustvarili smo zelo kakovostne izdelke svoje linije barv za spray tan. Tako sem začela ponujati tečaje usposabljanja za druge salone ter deliti svoje znanje in izkušnje na področju porjavitve s spray tanom in poslovnega vodenja.

Ponosna sem, da sem zgradila podjetje, ki ženskam omogoča, da se počutijo samozavestne in lepe v svoji koži. Pomagali smo stotinam ljudi premagati njihove težave in izboljšati svoje zdravje. Danes se moje stanke ne poslužujejo več pretiranemu sončenju in uporabi solarijev, ker imajo kvalitetne izdelke in profesionalen spray tan.
We accept card payments
en_US