BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 55€

IZDELKI ZA DOMAČO UPORABO - POGOSTA VPRAŠANJA

Si želite lepo zagorelo polt, a kaj storiti, če se ne želimo izpostavljati škodljivim sončnim žarkom, ter obiskovati solarijev? V naši spletni trgovini ponujamo široko izbiro kakovostnih samoporjavitvenih izdelkov, ki vam bodo pomagali doseči naravno zagorel videz kože, brez kakršnihkoli škodljivih učinkov. V nadaljevanju vam bomo odgovorili na nekaj najbolj pogostih vprašanj, ki jih imajo ljudje glede samoporjavitvenih izdelkov.

POGOSTA VPRAŠANJA - SPRAY TAN

Poletje se bliža in s tem tudi čas, ko se mnogi od nas želimo počutiti dobro v svoji koži. A kaj storiti, če se ne želimo izpostavljati škodljivim sončnim žarkom ali obiskovati solarijev, vendar prav tako hrepenimo po zagoreli polti?

Rešitev je lahko spray tan - postopek, pri katerem se koža obarva s posebnim razpršilom, ki vsebuje aktivne sestavine, ki spodbujajo tvorbo melanina. Tako lahko v samo nekaj minutah dosežete naravno in enakomerno zagorelost brez škodljivih učinkov UV žarkov.
Vendar pa se pri postopku spray tana lahko pojavijo nekatera vprašanja in pomisleki, kot na primer: Kako dolgo bo barva trajala? Kako se pripraviti na postopek? Ali obstaja kakšen poseben način nege kože po teniranju? V nadaljevanju vam bom odgovoril na ta in še nekatera druga pogosta vprašanja o spray tanu, da se nam boste lahko brezskrbno prepustili.

SPRAY TAN ZA NEVESTE - POGOSTA VPRAŠANJA

Priprave na poroko so lahko precej naporne, saj morate poskrbeti za številne podrobnosti, med drugim tudi za svoj videz na ta poseben dan. In čeprav je izbira poročne obleke najpomembnejša, pa seveda ne gre spregledati tudi videza vaše kože. Svetleča, zagorela koža lahko namreč
poudari vašo poročno obleko in vam pomaga, da se počutite bolj samozavestno. Ena izmed najbolj priljubljenih metod za doseganje zagorele polti je postopek- spray tan, pri katerem se koža obarva s posebnim razpršilom. A preden se odločite za ta postopek, se vam utegnejo pojaviti številna vprašanja.
Kako dolgo bo barva trajala? Kdaj je najboljši čas za postopek spray tana pred poroko? In kako se pripraviti, da bo rezultat čim boljši?V nadaljevanju vam bom odgovoril na ta in še nekatera druga pogosta vprašanja, ki se pojavljajo pri bodočih nevestah glede postopka. Tako boste lahko brez skrbi uživale v svojem poročnem dnevu s sijočo in naravno zagorelo poltjo. Vsaka nevesta je posebna, spray tan na vsaki osebni izgleda čisto drugače. Priporočamo probo, da vidite, kako se počutite, ko imate spray tan.

OSNOVNA NAVODILA ZA NEVESTE:

Dva dni pred spray tanom naredite piling telesa: Renew mangov piling. Na storitev pridite stuširani, brez deodoranta in parfuma. Brez ličil. Dva dni prej naredite depilacijo, ko je koža pobarvana odsvetujemo drgnjenje kože! Priporočamo večerne ure, saj ni dobro, da se po nanosu barve potite in imate aktivnosti. Za vse neveste prej priporočamo probo, saj je teniranje telesa na vsaki stranki deluje drugače.

Po storitvi vas posušimo in se lahko oblečete v temna ohlapna oblačila. Takoj po nanosu vam odsvetujemo stik z vodo in športne aktivnosti. Barvo lahko sperete po 8 urah ali pa naslednji dan. Po prvem tuširanju je kožo dobro vlažiti. Tuširajte se z mlačno vodo! Priporočamo vam Renew maslo, ki podaljša obstojnost tanu in vlaži kožo. Kože ne drgnite, tudi po tuširanju tapkajte z brisačo. Po nanosu spray tana NE delate več pilinga 10 dni. Potem lahko spet naredimo piling in se ponovno naročite na termin.

RENEW LOSJON - pogosta vprašanja

1. PREDEL NANOSA: OBRAZ IN TELO
2. PRIPOMOČEK: ROKAVIČKA
3. NEŽNA PORJAVITEV – PO SONČENJU, SPRAY TANU ALI SAMOSTOJNA

MANGOV PILING - pogosta vprašanja - pogosta vprašanja

1. PREDEL NANOSA: TELO
2. PRIPOMOČEK: /
3. VSE INFO O PILINGU: BLOG
4. POGOSTA VPRAŠANJA :

PENA HIDRA– GLOW POGOSTA VPRAŠANJA

1. PREDEL NANOSA: OBRAZ IN TELO
2. PRIPOMOČEK: RENEW ROKAVICA
3. ODTENEK: SREDNJI

RENEW SPREJ NA PRITISK - pogosta vprašanja

1). PREDEL NANOSA: OBRAZ / TELO
2. PRIPOMOČEK: ČOPIČ / ROKAVICA
3. OBSTOJNOST: 5-7 DNI
4. TEMNEJŠI ODTENEK

UNISEX VODICA - pogosta vprašanja

1. PREDEL NANOSA: OBRAZ
2. PRIPOMOČEK: ČOPIČ
3. OBSTOJNOST: 3-6 DNI
4. NANOS: ENOSTAVEN

Omogočamo plačilo s karticami
sl_SI