BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 55€
5 min

poročno teniranje telesa

ALIN ANAIJA
dipl. Ekonomistka, Kozmetičarka
Ustanoviteljica Renew

SPRAY TAN ZA NEVESTE

✅Hiter in enostaven nanos

✅Enakomerna porjavitev

✅ Naravni odtenki

✅ Ne pušča madežev na obleki

✅ Skrije bledo kožo

✅ Posebne barve za neveste Cena: 111€ (proba + poročno teniranje) Poročno teniranje brez probe: 80€

PROBA SE NAREDI VSAJ 2-3 TEDNE PRED POROČNIM TENIRANJEM NAROČILA: 031 788 887 LOKACIJA: CELJE, LJUBLJANA, občasno tudi druge lokacije 9 let izkušenj

OSNOVNA NAVODILA ZA NEVESTE: Dva dni pred spray tanom naredite pilig telesa – RENEW MANGOV PILING.

 1. Na storitev pridite stuširani, brez deodoranta in parfuma. Brez ličil.
 2. S seboj imejte temna ohlapna oblačila.
 3. Dva dni prej naredite depilacijo, ko je koža pobarvana odsvetujemo drgnjene kože!
 4. Priporočamo večerne ure, saj ni dobro, da se po nanosu barve potite in imate aktivnosti.
 5. Za vse neveste prej priporočamo probo, saj je teniranje telesa na vsaki stranki deluje drugače.
 6. Po storitvi vas posušimo in se lahko oblečete v temna ohlapna oblačila.
 7. Takoj po nanosu vam odsvetujemo stik z vodo in športne aktivnosti.
 8. Barvo lahko sperete po 8 urah ali pa naslednji dan.
 9. Po prvem tuširanju je kožo dobro vlažiti. Tuširajte se z mlčačno vodo! Odsvetujemo vročo vodo.
 10. Priporočamo vam Renew losjon, ki podaljša obstojnost tanu in vlaži kožo.
 11. Kože ne drgnite, tudi po tuširanju tapkajte z brisačo.
 12. Po nanosu spray tana NE delate več pilinga 10 dni.
 13. Potem lahko spet naredite piling in se ponovno naročite na termin.

Zakaj izbrati TENIRANJE TELESA? Ker je spray tan hiter postopek in ne poškoduje kože. Make up bo v kombinaciji z lepo rjavo kožo izgledal še lepše. Zobje pridejo zagotovo bolj do izraza in jih pred poroko ne bo trebna beliti. Tudi postava je videti lepše, predvsem TI se boš boljše počutila v svoji koži, kar pa je najbolj pomembno, a ne? In seveda, za na konec še tvoja obleka, samo predstavljaj lepo izstopa bela obleka, ko je polt porjavela.

Barva je enakomerna in lep naraven odtenek je priporočljiv za neveste. Veliko pa je zgodb, ki jih pozna zagotovo vsaka izmed nas, da je spray tan izpadel oranžno, listato in stranka je imela neprijtenej vonj. Zato sem sama naredila ogromno število spray tanov, preden sem se sploh odločila, da se bom posvetila nevestam, pravi Alin Anaija. Sedaj sem ena izmed vodilnih v Sloveniji glede porjavitve kože, zaupajo pa mi tudi neveste. Največ strank dobim ravno po priporočilih. Da pa je spray tan res takšen, kakor mora biti vsem strankam vedno povem ali napišem navodila pred samim postopkom barvanja kože.

NAVODILA IN NASVETI

1.Poiščite profesionalce na področju teniranja telesa za neveste.

Iskanje pravega strokovnjaka za spray tan je zelo pomembno. Raziskujte in se prepričajte glede na pretekle izkušnje, prosite za odzive prejšnjih strank. Pred poroko je treba poiskati salone s strokovnjaki, ki so posebej specializirani za neveste, tako da veste, da je vaša koža v pravih rokah. Ne zaupajte le slikam tujih modelov, ki jih ponudniki objavljajo na svojih straneh.

2. Prepustite odločitve glede odtenka strokovnjakom glede barve.

Ko najdete profesionalca, mu prisluhnite, ko boste izbrali pravi odtenek za vas (še posebej, če vam rečejo, da je zaradi vašega tena boljše, da uporabite svetlejše barve). ‘Vedno priporočam, da so odtenki nežni in naravni,’ pravi Alin Anaija. ‘Poročna porjavitev bi morala le izboljšati vašo naravno lepoto.” Glede na pretekle izkušnje je najboljše, da upoštevate nasvete, glede izbere tena kože. Za neveste imamo posebej barve!!

3. Spray tan poskusite vsaj dva tedna pred poroko, in obvezno naredite probo.

Načrtujte probo teniranja telesa vsaj en mesec vnaprej, da boste lahko s svojim strokovnjakom za teniranje telesa po barvi prilagodili barvo in odtenek, ki vam najbolj ustreza.

2. Prepustite odločitve glede odtenka strokovnjakom glede barve.

Ko najdete profesionalca, mu prisluhnite, ko boste izbrali pravi odtenek za vas (še posebej, če vam rečejo, da je zaradi vašega tena boljše, da uporabite svetlejše barve). ‘Vedno priporočam, da so odtenki nežni in naravni,’ pravi Alin Anaija. ‘Poročna porjavitev bi morala le izboljšati vašo naravno lepoto.” Glede na pretekle izkušnje je najboljše, da upoštevate nasvete, glede izbere tena kože. Za neveste imamo posebej barve!!

3. Spray tan poskusite vsaj dva tedna pred poroko, in obvezno naredite probo.

Načrtujte probo teniranja telesa vsaj en mesec vnaprej, da boste lahko s svojim strokovnjakom za teniranje telesa po barvi prilagodili barvo in odtenek, ki vam najbolj ustreza.

Vedno priporočamo prej probo, saj je barva pri vsakem človeku drugačna.

**Zadnja stvar, ki jo želite, je videz Rossa, iz serije Prijatelji**. Če nimate časa za poskusno sejo, prosite svojega strokovnjaka, da preizkusite nekaj dni pred poroko le en del kože. Pred probo in pred poroko je zelo pomembno, da narediti piling telesa. Piling telesa mora biti pred vsakim tretmajem.

4. Pred vsakim spray tanom pripravite kožo, da se izognete madežem in lisam.

Načrtujte svojo zadnjo probo nekaj tednov pred poročnim dnem, da se bo star spray popolnoma spral. “Primerjava: [barvanje telesa spray tan po stari rjavi barvi] si predstavljate, da naredite manikuro, ne da bi prej odstranil star lak,’ pravi Alin Anaija. ‘Od blizu ne bo videti dobro, poročna porjavelost vsake neveste pa mora biti videti popolna.”

5. OBVEZNO: Piling kože. Izberite naš piling – RENEW MANGO, ki kožo pripravi na porjavitev!

Kožo pripravite s pilingom vsaj 3x pred storitvijo, NIKAKOR PA NE 2 DNI PRED STPRITVIJO, da koža NE bo mastna. Za varno in naravno porjavitev spray tan uporabite rokavico za piling. Pri Renew smo razvili svoj piling, posebej za naše stranke. Pomembno je, kakšen piling naredite, saj bo to vplivalo na vaš ten porjavitve.

6. Piling naredite vsaj 3dni (2x) pred teniranjem telesa.

Na dan storitve ne smete uporabljati pilingov, olj ali losjonov. ‘Olja na koži pustijo plast, ki lahko ovira in morda prepreči vpijanje barve,’ pravi Alin Anaija. Podjetje Renew vedno poskrbi, da vse stranke dobijo predhodna navodila. Prav tako, vam vedno svetujemo pri izbri pilinga in tena porjavitve.

7. Počakajte preden se oprhate.Tuširajte se z hladno vodo.

Vemo, da občutek po teniranju telesa ni vedno idealen, vendar po tuširanju počakajte s tuširanjem. Čas, ki je potreben za pravilno vpijanje barve, je odvisen od vrste uporabljene raztopine za porjavitev, zato vprašajte svojega strokovnjaka, koliko časa morate počakati pred prvim tuširanjem.

8. Ne uporabljajte šamponov, kožo nežno tapkajte z brisačo, ne drgnite.

‘Številna agresivna mila povzročajo težave pri spray tanu,’ pravi Alin Anaija, zato se izogibajte uporabi šamponov pri prvem tuširanju. Za naslednje tuširanje lahko uporabite milo, ki ga priporoča salon, da preprečite izpiranje ali madeže.

9. Pred spray tanom poskrbite za druge tretmaje.

V dneh pred poroko si velikokrat neveste rezervirajo še ostale storitve. Pred storitvijo za spray tan si obvezno rezervirajte kakšen spa postopek, da se sprostite. Alin predlaga, da pred teniranjem načrtujete masaže, bazene in savne, ali pa ostalih kozmetičnih storitev. Dan pred teniranjem telesa pa vam svetujemo, da se izognete drugim tretmajem, da se izognete odstranjevanju barve.

10. Ne: bojte se postavljati vprašanja.

Pri spray tanu ni nikoli preveč vprašanj. Prosite svojega strokovnjaka, da vam opiše različne načine spray tana, pa tudi sestavine barve, postopek barvanja kože in kako dolga je obstojnost.

Tudi če ste bili že večkrat na spray tanu, vsak salon uporablja drugačno raztopine za barvanje telesa in obraza, pravi Alin Anaija. Priprava in vrsta pršila v spreju sta prav tako pomembna kot postopek.

PREDNOSTI RENEW SPRAY TANA:

– POSEBNE BARVE PREMIUM ZA NEVESTE

– POSEBEJ PILING ZA PRIPRAVO NA SPRAY TAN

– POSEBNO MASLO RENEW ZA VLAŽENJE BARVE

Na našem Instagram in Facebook profilu najdete slike in odzive realnih strank s cele Slovenije. Prepričajte se sami!

@spraytan_renew

Naročila: 031 788 887

info@renew.si

Preberite še
Omogočamo plačilo s karticami
sl_SI