top of page

porjavitvena vodica za obraz

Updated: May 30

Najboljša samoporjavitvena vodica :))


Osvežujoča vodica v spreju, ki preprečuje dehidracijo kože na obrazu, upočasni staranje in pomaga pri postopku oksigenacije kože. Primerna je za vse tipe kož.
Uporaba; zjutraj in zvečer na očiščeno kožo razpršimo pred serumom in kremo.Bronze sijaj kože in hidracija - Mist

Vodica za obraz renew deluje tako, da kožo neguje in pomirja ter vzdržuje pH ravnovesje kože. Zagorel obraz bo videti zelo naravno, medtem, ko bo koža mehkejša, kot kdaj koli prej.Uporabiš jo lahko vsak dan, ter svoji koži zagotoviš 24-urno hidracijo.

VODICA ZA POSTOPNO SAMOPORJAVITEV (100 ml)

Doseži porjavelost obraza z naravnim videzom kože. Tako preprosto in učinkovito. Lahkotna formula, ki se hitro suši in vpije. Koža na tvojem obrazu, vratu in dekolteju čudovito porjavela skozi celo leto.
 • Porjavelost brez sonca

 • Ne pušča madežev

 • Vegansko, naravno in prijazno do živali

 • Primerno za vse tipe kože

Značilnosti:
 • vlažilni sprej z razpršilom,

 • primeren za vsakodnevno uporabo,

 • za naravno porjavelost,

 • intenzivnost porjavelosti: svetloba,

 • učinek: postopna porjavelost,

 • značilno za samosenčenje: za lahki tip,

 • 100% naravni DHA,

 • brez parabenov,

 • primerno za vegane,

 • ni testirano na živalih.
Samoporjavitveni sprej na vodni združuje hranilne vitamine in aktivne sestavine, ki vlažijo, mehčajo in porjavijo tvojo kožo v le enem koraku.

Tvoja porjavela koža ne bo puščala madežev na oblačilih ali posteljnini.

Doseži izjemne rezultate, ne glede na tip kože. Uživaj v porjaveli koži brez sončenja in z izjemnim tropskim vonjem.

Porjavelost kot poleti brez oranžnih tonov!
OPIS IZDELKA

renew vodica unisex glow je koristen pomočnik za pomlad in poletje, ki ne samo da osveži in posvetli kožo, temveč tudi poskrbi za njeno postopno porjavelost. Voda iz vrtnic hidrira in osveži, z vsakodnevno uporabo pa boste dosegli postopno porjavelost kože. Primeren tudi za ohranjanje že obstoječe porjavelosti. Izdelek ima vegansko sestavo. Ne vsebuje parabenov.

UPORABA

Uporabite enkrat na 24 ur, da ohranite porjavelost ali pridobite porjavelo zlato polt. Nanesite samo na čist in suh obraz. Pri nanosu držite sprej 15 cm stran od obraza. Pustite, da se posuši nekaj minut, nato pa nanesite svojo najljubšo kremo.


Zaprite oči in razpršite po obrazu z razdalje približno 15 cm. Pustite, da se posuši in nato nanesite svojo običajno kremo za kožo. Uporabite enkrat na 24 ur, da ohranite ali ustvarite porjavel odtenek.


Vlažilni sprej za obraz, obogaten z antioksidanti, bo vašemu obrazu dodal pridih. Z vsakodnevno uporabo boste ustvarili ali ohranili svoj trenutni ten. Rumen videz je naraven in daje vaši koži obilico hidracije skupaj s čudovitim zlatim odtenkom brez oranžnih tonov.
KOLIČINA IN SESTAVINE
Količina: 100 ml

Samoporjavitveni izdelki: zagorela polt brez sončenja

Samoporjavitveni izdelki so izdelki, ki nam pomagajo pri doseganju zagorele polti, brez izpostavljanja soncu. Takšni izdelki NE vsebujejo zaščite pred UV žarki oziroma je ta izredno nizka, zato morate izdelke, ki zagotavljajo UV zaščito nanašati dodatno. Samoporjavitveni izdelki prihajajo v vseh možnih oblikah, od sprejev, pen, losjonov, krem, ki jih lahko nanašate z roko ali za nanos namenjeno rokavičko. Samoporjavitvene kreme delujejo tako, da reagirajo s proteini v roženi plasti kože. Reakcija poteče samo na površini kože, zato je barva obstojna le relativno kratek čas. Na reakcijo samoporjavitvenih izdelkov s kožo, pa lahko vpliva več dejavnikov oz. karakteristik kože (tip, čvrstost, suhost…). Barva zbledi zaradi naravnega luščenja kože. Delovanje samporjavitvenega izdelka je odvisno tudi od izbire kozmetično aktivne sestavine za samoporjavitev.

52 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page