BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 55€
2 min

SPRAY TAN = SAMOPORJAVITEV

ALIN ANAIJA
dipl. Ekonomistka, Kozmetičarka
Ustanoviteljica Renew

Izpostavljenost soncu je eden glavnih vzrokov staranja kože. Zato pametne ženske za privlačno zagorelost ne poležavajo na soncu. Strokovnjaki opozarjajo, da je pretirano sončenje škodljivo, vi pa bi vseeno hoteli biti zagoreli – izberite varno zagorelost s sistemom za samoporjavitev. Zagorelo polt lahko tako obdržimo vse do zimskih dni in to brez obiska v solariju ali pretiranega nastavljanja še zadnjim sončnim žarkom.

Kolikokrat moram priti na teniranje, da bom rjava?

Bava je vidna že prvi nanos. Pri samem postopku teniranja, se obarva izključno povrhnjica, zato je to zdrav način zagorelosti. Porjavite že pri prvem teniranju, pri sami tehniki pa se uporabljajo različne barve, tako da se prilagodimo vašim željam.

Kaj če bom oranžna? Ali se lahko zgodi, da porjavim neenakomerno?

Predhodno morate upoštevati navodila. Na dan tretmaja se odsvetuje uporaba deodoranta, ker se barva v tem primeru ne oprime pazduh. Odsvetujemo parfum, deodorant in ličila. Po teniranju ne priporočamo tuširanja ali športnih aktivnosti, saj koža rabi 4 ure, da razvije barvo.

Noseča sem, ali je zame strupeno in škodljivo?

Tekočina za teniranje je povsem varna za uporabo. Glavna učinkovina, zaradi katere pravzaprav porjavimo, je DHA, ki se pridobiva iz trsnega sladkorja. Pred vsakim spray tanom se posvetujte z dravnikom.

Ali bom oranžna?

Ne, ker je na voljo več barvnih odtenkov. Tako se lahko odločimo za vam primerno barvo. Smo vodilni v Sloveniji na področju teniranja telesa.

Kaj moram narediti pred teniranjem?

Pred teniranjem morate doma narediti temeljit piling obraza in telesa. Priporočamo, da piling naredite 4x, vendar ne na isti dan.

Ali bo barva razvila neprijeten vonj, kot pri večini samoporjavitvenih sredstev?

Spray tan ima prijeten vonj

Koliko časa zdržI barva?

7-14 dni in se enakomerno spira. Pred naslednjim obiskom teniranja se mora obstoječa barva popolnoma sprati.

Koliko časa traja postopek?

Postopek traja cca. 30 minut. Pri nas dobite hlačke za enkratno uporabo. Samo teniranje traja 5-10 minut, nato se posušite in se takoj zatem oblečete v svoja oblačila. Nekaj ur znate imeti rahel lepljiv občutek na telesu, kar je normalno.

Kako se barva obnaša na soncu, kaj če grem po postopku naslednji dan na morje?

Pridobljena barva ne zagotavlja zaščite pred soncem, tako da je zaščitni faktor na morju obvezen! Barva se v vodi počasi spira, vi pa istočasno dobivate novo barvo, pridobljeno od sonca.

Ali barva pušča sledove na svetlih oblačilih?

Da, vendar le prvi dan. Tekočina za porjavitev je rahlo obarvana, da vidimo, kje smo tenirali in kje ne. Prvi dan teniranja zato svetujemo temna ohlapna oblačila. Če barva kljub temu pride na tkanino, operite na 30°, barva bi se morala povsem izprati iz oblačil.

NAROČILA SPRAY TAN: 031 788 887

TEČAJI: 051 455 552

Preberite še
Omogočamo plačilo s karticami
sl_SI